Už je to tady! ..už máme termíny závozů..

31.05.2018 08:25

Zdravíme, takže konečně salátci vypadají, že za týden mohou reprezentovat ve vašich domácnostech...ředkvičky jsou taky ready (teda pokud nepřijde několikadenni déšť a nezačnou praskat, cibulka už taky sem tam vypadá, že neudělá ostudu...špenát je už ted nachystaný, tak snad za týden nevyběhne do květu..kopr už je taky připraven, pak budou v bedýnce ještě  i česnekové výhonky a mladý česnek...a třeba i vyzaléváme ještě i kedlubny do standartních rozměrů...v každé bedýnce budou i vejce...a snad ještě něco "škubnem" z bylinek...

Rozvozy začnem "ostravským okruhem..

 

1. závoz bedýnek 7.6. bude pro: Ostravu, Frýdek - Místek, Havířov, Hukvaldy, Kopřivnici

 

1. závoz bedýnek 14.6. bude pro: Kroměříž, Holešov, Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm

 

...no a pak už pravidelně každých 14 dní až do podzimu....

 

ostravský okruh přemýšlejte nad termínem 5.7. je to za měsíc,  vychází to na svátek, máme takovou zkušenost, že v tento termín o bedýnky není zájem, protože se jezdí díky volnu mimo domovy, nám by ten termín seděl a rádi bychom Vám v něm bedýnky zavezli, ale nechceme Vás znásilňovat a proto navrhujem ten závoz udělat v pondělí 9.7., ale tam se dostáváme do problému, že budeme muset udělat v jeden týden závoz pro oba okruhy a nemusí být dost zeleniny. Takže bylo by super kdyby část z vás tento termín zrušila s tím, že budete mít tu bedýnku nahrazenou na konci sezony...Jistě jste si hlouběji na webu  přečetli, že máte možnost jedenkrát kvůli dovoleným bedýnku odhlásit, využijte třeba pro tento termín této možnosti. Bylo by super, kdyby vás bylo toho 9.7. co nejmíň :-)...Napište vaše rozhodnutí co nejdříve do mejlu. Díky.

 

Ted o víkendu konečně už musíme zkontrolovat platby..doted na to nebyl čas.. Vy co máte bedýnky z lonska doneste je na odběrná místa, pokud to nestihnete , tak vám na první závo bedýnku půjčíme...

 

Prosím, sbírejte a noste na odběrná místa proložky od vajec, jakékoliv na 30 i 10 vajec...at to použijeme znovu a zbytečně se to nevyhazuje (pokud to odběrnému místu nebude vadit, tak klidně odevzdávejte i suché pečivo, naše zvířátka za to budou ráda! Díky!

 

...opět už zase 2 týdny ani nekáplo, takže za od zimy pršelo zatím pouze jedenkrát, strašně nám to komplikuje situaci, takže start sezony bude chudobnější, ale vše vám vykompenzujeme později během sezony...držte ná palce!

 

P.S. o vikendu budeme kupovat maringotku, pro případné přespání, tak pokud si chcete udělat rodinný výlet máte možnost přespat u nás na farmě...jeden den můžete pomoct v boji s pevelem...a druhý strávit návštěvou Kroměříže nebo nedaleké ZOO Lešná, blízké Chřibské vrchy lákají k cyklovýletům a nebo si můžete hodit pár otčenášů na Hostýnku :-)))

 

každá pomoc se hodí...

 

 

 

 

—————

Zpět